Comentarios de parranda

buen sabor de boca a final de temporada 24 Abr 2016, 02:26 25.87
partidazo 24 Abr 2016, 02:26 25.87
sacamos un partido que fue dificil,ya que disponemos de ventitantas fichas y vamos justos y con lo puesto.... 12 Abr 2016, 00:44 25.56
orellana menudo partidazo superguidetti en su linea hugo mallo y jonhy sorprendiendonos señores esto es el eurocelta animo chavales sos grandes¡¡¡ 20 Mar 2016, 23:50 547.42
contracronica: o blanco e negro elaborou unha primeira metade de escandalo presionou o rival desdo minuto 1 non deixandolle xogar a o taperia caviar indose a o descanso 0-2.Na segunda metade as sortes tornaronse facendo un claro dominador do encontro o taperia que acabaria empatando o partido nos instantes finales creo recordar no minuto 80 de partido,pra min xusto empate pudo gañar calquera porque o branco e negro tubo un par delas que acabarian sentenciando o partido,un gol a favor do blanco e negro que o arbitro tampouco mirou que se despexaba dentro da porteria unha magoa,a seguir loitandorapaces 20 Mar 2016, 01:32 25.36
palizon a un equipo de categoria y hat trick de un perro viejo jaja 15 Mar 2016, 00:19 25.36
se jugara el 12-12-2015 16 Nov 2015, 00:11 24.66
bien cesan o conto e non perder!! 16 Nov 2015, 00:05 24.54
vamos cesan partido dificil pero seguro que desde alla arriba os ayudara a meter gol! #eternosoto 13 Nov 2015, 23:55 24.54
no se juega 13 Nov 2015, 23:44 24.51
vamos lets go celtiña 06 Nov 2015, 01:36 632.34
vamos chavales!! 05 Nov 2015, 01:06 24.41
boooofffff 01 Nov 2015, 02:05 24.36
buena cesan! 20 Oct 2015, 00:30 24.21
como siempre este equipo del cafe mariño no aprende acabaran siendo campeones en tarjetas como el año pasado,el gol un golazo pero perdiendo tiempo desde el incio de la 2 mitad,en fin hay q ganar jugando al futbol que esto no es la champions league ni nada de eso...un saludo 18 Oct 2015, 01:13 24.06
vamos cesan a dar jerra total!! 09 Oct 2015, 00:27 23.99
veña rapaces #partidoapartido vamos alla a por otro mas aupa blanco y negro¡¡ 08 Oct 2015, 00:57 23.99
dando jerra nas peñas co blanco e negro xogamos sabados tarde e a verdade que e un horario deluxe,empezamos ben esta tempada...4 de 4 esperamos seguir asi...hay #equipon este ano e eu como son malo ando polo medio e non se nota...jajajaja 08 Oct 2015, 00:42 23.99
son famoso?hostia pera vou pala q firmo autografos,non che falaron do paradon q lle fixen ao pontevedra cando xogamos na copa contra eles e un dos meus millores trofeos... jajajajajaaj (modo ironia on) un saludo quen sexas 07 Oct 2015, 00:48 23.99